Advertisement

Visdeurbel : De Visdeurbel : Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden.

Visdeurbel : De Visdeurbel : Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden.. Bedenker anne nijs kan haar geluk niet op. De eerste visdeurbel ter wereld is op 29 maart 2021 in utrecht in gebruik genomen. Het leek een 1 aprilgrap: De eerste visdeurbel ter wereld is een hit: Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld.

Met een beetje hulp van u als de kijker. Zo kunnen vissen veilig van de ene kant naar de andere kant van een sluis soms worden ze dan opgegeten door aalscholvers. Het levensverhaal van lepelaar sinagote, de eerste visdeurbel ter wereld, kees moeliker over de mondkapmeeuw, kluten op de marker wadden en de metamorfose van het naardermeer. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. En het ding is zo populair, dat de livestream de eerste dag al meerdere keren uit de lucht ging.

Utrecht Krijgt De Allereerste Visdeurbel Ooit
Utrecht Krijgt De Allereerste Visdeurbel Ooit from imgix.mychannels.video
Dan kan het zomaar zijn dat jouw kiekje hier binnenkort bij staat. Druk dan op de visdeurbel. Van de pizzasoep van new york pizza tot de jamin die van naam wil veranderen naar japlus voor meer positiviteit. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld. Allemaal gemaakt door gebruikers van de visdeurbel. Over de hele wereld kijken mensen naar de live onderwaterbeelden uit de sluis in de oudegracht. De livestream loopt vast en iedereen wil een screenshot. Geef hier aan of je vissen ziet!

Zo kunnen vissen veilig van de ene kant naar de andere kant van een sluis soms worden ze dan opgegeten door aalscholvers.

Ding dong visdeurbel helpt vissen door utrechtse weerdsluis rtv utrecht. Kijk dan eens naar de verzameling van de leukste vissenfoto's. In utrecht is vandaag de eerste visdeurbel ter wereld gepresenteerd. Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock. Van de pizzasoep van new york pizza tot de jamin die van naam wil veranderen naar japlus voor meer positiviteit. De livestream loopt vast en iedereen wil een screenshot. Daar hebben we iets op bedacht. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld. Als daar nou veel vissen op te zien zijn, dan kun je op de online visdeurbel klikken. Als daar nou veel vissen op te zien zijn, dan kun je op de online visdeurbel klikken. Bedenker anne nijs kan haar geluk niet op. © editienl de visbel is geen grap, maar toch denkt iedereen dat. Het publiek kan door middel van een deurbel een sluis laten openen zodat vissen erdoorheen kunnen zwemmen.

The system was established by utrecht city ecologist anne nijs and. Van de pizzasoep van new york pizza tot de jamin die van naam wil veranderen naar japlus voor meer positiviteit. Toen de gemeente vorige week de visdeurbel lanceerde, dachten veel utrechters aan 1 aprilgrap. Bij de weerdsluis wordt in het water een camera opgehangen waardoor mensen vanuit huis de beelden kunnen bekijken. Daarom bedacht hij de visdeurbel.

Visdeurbel Weggelachen Als 1 Aprilgrap Mensen Geloven Niks Meer Rtl Nieuws
Visdeurbel Weggelachen Als 1 Aprilgrap Mensen Geloven Niks Meer Rtl Nieuws from www.rtlnieuws.nl
Heb je zelf al op de visdeurbel gedrukt? De livestream loopt vast en iedereen wil een screenshot. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. De eerste visdeurbel ter wereld is een hit: Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld. Dan kan het zomaar zijn dat jouw kiekje hier binnenkort bij staat.

Het leek een 1 aprilgrap:

Toen de gemeente vorige week de visdeurbel lanceerde, dachten veel utrechters aan 1 aprilgrap. Druk dan op de visdeurbel. Daarom bedacht hij de visdeurbel. Utrechters hebben de afgelopen week massaal op de visdeurbel bij de weerdsluis gedrukt. Over de hele wereld kijken mensen naar de live onderwaterbeelden uit de sluis in de oudegracht. Allemaal gemaakt door gebruikers van de visdeurbel. Die kennis gebruiken we om de kwaliteit van het onderwaterleven te verbeteren. Ding dong visdeurbel helpt vissen door utrechtse weerdsluis rtv utrecht. Liefst 30.000 keer werd een vis gezien die bij de sluisdeuren rondjes zwom. Door die code te scannen kom je op een website met onderwaterbeelden. Dompel je onder in de leukste foto's van vissen in de utrechtse grachten. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld. Het grappige concept blijkt een enorm succes.

Zijn er vissen in beeld? Bij de weerdsluis wordt in het water een camera opgehangen waardoor mensen vanuit huis de beelden kunnen bekijken. Dan kan het zomaar zijn dat jouw kiekje hier binnenkort bij staat. Utrechters kunnen via een livestream onder water meekijken, op de digitale deurbel drukken en de. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld.

Gcdzcix24fecum
Gcdzcix24fecum from i.ytimg.com
Ze gaan dan, via de oudegracht, op zoek naar een plek om eitjes te leggen. Using the site visdeurbel.nl, members of the public can watch the live stream to see if there are any fish waiting at the lock. Bedenker anne nijs kan haar geluk niet op. Lepelaars, visdeurbel, mondkapmeeuw, kluten, naardermeer. Druk dan op de visdeurbel. Vissen zijn belangrijk voor de kwaliteit van onze rivieren, kanalen en grachten. En het ding is zo populair, dat de livestream de eerste dag al meerdere keren uit de lucht ging. Als er een vis voor de sluis ligt te wachten kan men op een knop drukken waarna de sluiswachter de deur opent.

Vissen zijn belangrijk voor de kwaliteit van onze rivieren, kanalen en grachten.

De visdeurbel moet ook meer inzicht geven in de soorten en het aantal vissen dat in de utrechtse wateren voorkomt. Of kom later nog eens terug, bijvoorbeeld als het buiten schemert of. Als daar nou veel vissen op te zien zijn, dan kun je op de online visdeurbel klikken. Bij de weerdsluis hangt een onderwatercamera die filmt hoe vissen voor de sluis wachten tot ze verder mogen zwemmen. Utrecht heeft sinds maandag de allereerste visdeurbel ter wereld. Liefst 30.000 keer werd een vis gezien die bij de sluisdeuren rondjes zwom. Geef hier aan of je vissen ziet! Lepelaars, visdeurbel, mondkapmeeuw, kluten, naardermeer. Utrecht krijgt een heuse visdeurbel. © editienl de visbel is geen grap, maar toch denkt iedereen dat. In utrecht is vandaag de eerste visdeurbel ter wereld gepresenteerd. Het levensverhaal van lepelaar sinagote, de eerste visdeurbel ter wereld, kees moeliker over de mondkapmeeuw, kluten op de marker wadden en de metamorfose van het naardermeer. De bel moet vissen die bij de weerdsluis voor een dichte sluisdeur staan, helpen om de sluis te passeren.

Posting Komentar

0 Komentar